2012.01.02.
11:39

Írta: bala08

Izgalmas hibrid könyv

Különlegesen izgalmas számomra minden olyan ötlet ami egymástól látszólag távoli technikákat ötvöz. Ma már a könyvek és az elektronika kényszerű barátságot kötöttek. E-bookok százai közül mazsolázhatunk a buszon hazafelé; vitathatatlan előnyökkel jár a fejlődés, ugyanakkor sokan vonzódunk a hagyományokhoz is. Haladnunk kell, különben elsüvít mellettünk az élet. Ráadásul nem csak vonzóak, hanem igazoltan hasznosak is a kütyük. 

DE kell az illat, kell a tapintás, kellenek a finom anyagok. Az igazi könyv kell!

Ebből kiindulva hozták létre ezt az interaktív megoldást Hollandiában amely igyekszik kizárólag az előnyöket ötvözni. Különleges marketing eszközként mindenképp megvalósításra érdemesnek tartom, mely bár komoly fejlesztői munkát igényel, elérheti azt a hatást amit minden ilyen célú nyomdaterméktől várunk: Játszani fognak vele, ki akarják majd próbálni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: inspiráció technológia papírmechanika nyomdatecnika

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr113513404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása