2012.02.06.
08:55

Írta: bala08

Gyermekkönyv

 A könyvek papírból vannak. Többnyire. A gyermekek fantáziája pedig végtelen. Kiváltképp, ha hagyjuk megelevenedni körülöttük mesekönyveik fantáziavilágát. (Nem térek ki részletesen arra, hogy a végtelen TV nézés milyen rossz nekik.)

Ez a "mesekönyv" éppen ezt a különleges képességet szimbolizálja: Ahogyan a picik teljes átéléssel képesek mesevilágban élni és néha belealvásig is belefeledkeznek a játékba. Yusuke Suzuki fotós koncepciójában éppen ez fogalmazódik meg. Játssz és turbózd a fantáziádat kifulladásig! Nem túl praktikus, de  minden 100nm-nél nagyobb gyerekszobába kötelező :)

2 komment

Címkék: design homemade inspiráció

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr274071216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2012.05.03. 15:18:30

Szerelem első látásra :) (különben az egész bloggal)
Biztos, hogy meg fogom varrni. Lécci mondd, hogy van fb oldalad is, amilyen lyukas a fejem, még elfelejteném rendszeresen megnézni az új posztokat.
süti beállítások módosítása