2012.02.29.
10:45

Írta: bala08

Papírlaptop

 Foglalkoztunk már itt a blogon eldobható elektronikával. Most egy még konkrétabb példát láthatunk arra, hogyan próbálják a dizájnerek fenntarthatóbbá tenni a fenntarthatatlan technológiai fejlődést. Je Sung Park ipari formatervező két réteg újrahasznosított és újrahasznosítható kartonpapír között helyezné el kis netbookjának elektronikáját.

A burkolat leválasztható a gépről, eldobható, cserélhető. A koncepció szerint új papír tartozékokat is vásárolhatnánk a géphez. Olcsó, kis teljesítményű netbooknak tervezték és tökéletesen passzol az eldobható fényképezőgépekkel elindult sorba. A billentyűzet gombjaira nem kell matrica, elég egy filctoll az ékezetes karakterek megjelöléséhez:)

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: design újrahasznosítás technológia elektronika eldobható hullámkarton

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr354225040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása