2012.04.12.
13:18

Írta: vadalmafa

Gépeslap

 A Mechanikus Narancsot sokan ismerik, volt belőle Kubrick film is, de idő- és figyelemigényes egy ilyen filmet végignézni, pláne az eredeti könyvet végigolvasni! Ajánlunk helyette egy fogyaszthatóbbat: Mechanikus Képeslap!

Ez is tudományos-fantasztikus alkotás, csak más szemszögből. Elfér egy borítékban, játékra ösztönöz, és minden korosztály élvezheti.
 
 
Bradley N. Litwin elképesztő szerkezetei komoly, összetett mechanikus konstrukciók, amelyek egy kis kulcs segítségével hozhatóak mozgásba, és zenélnek, csillagmotort demonstrálnak, vagy miniatűr számlálót rejtenek.
 
Mindegyik lap egyedileg, kézzel gyártott, némi fa és műanyag segítségével a csodálatos és ismét sokoldalú papír alapanyagból. A design szintén a művész szellemi terméke. A lapok megvásárolhatóak készen, vagy alkatrészenként otthoni szöszmötölésre.
 

Szólj hozzá!

Címkék: design technológia művész paper papercraft üdvözlőlap papírművészet papírmechanika

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr984388443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása