2012.08.06.
08:47

Írta: bala08

Öko farm

Minden környezetbarát megmozdulás minimum közvetlenül állatbarát tevékenység. Ez az irodai szett sok szempontból öko, de főleg nagyon kedves írósztal kiegészítő. A tervező - Eduardo Alessi - úgy készítette el, hogy lapra szerelve a lehető legkisebb csomagban legyen szállítható, nekünk csak össze kell pattintani a figurákat. A termék nagy része újrahasznosítható papír, a minimális elektronikai részek pedig könnyedén leválaszthatóak, ezzel segítve az újrahasznosulást. A koncepció ebből a  szempontból azonos a múlt heti kütyüével. A könyvjelző a legaranyosabb.

diy_animals.jpgdiy_animals_02.jpgdiy_animals_03.jpgdiy_animals_04.jpgdiy_animals_05.jpgdiy_animals_06.jpgdiy_animals_07.jpgdiy_animals_08.jpg

diy_animals_09.jpgdiy_animals_10.jpg

forrás, a tervező egyéb munkái

Szólj hozzá!

Címkék: design könyvjelző lámpa elektronika diy világítás dekoráció paper papírbútor eldobható hullámkarton

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr734697770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása