2012.08.07.
09:38

Írta: vadalmafa

Üdvözlet pop-up cityből

Egy külföldi városlátogatás legtöbbünkben mély emléket hagy, amelyet párszáz fotóval bármikor előhívhatunk. Régebben még képeslapokat is vettünk, amelyek egy részét hazaküldtünk az irigykedő rokonoknak, egy részét pedig fotóink kiegészítéseként mutogattunk. Mindenki falán/polcán ott díszelgett egy épület sziluett a naplemente előtt, monokinis lányokkal zsúfolásig megtöltött homokplázs, vagy a valószerűtlenül kék ég előtt egy gyönyörű hegycsúcs.

Sajnos a képeslapárus kihalófélben van és ezzel az a szép gesztus is, hogy egy gondoltam-rád lapot postázzunk, ami lássuk be, sokkal személyesebb mint az sms. Talán ha a dögunalmas szabvány fotók helyett pop-up lapok vagy más kreatívabb üdvözletek közvetítenék a kiemelkedő műemlékeket, reneszánszát élhetné a képeslap, és egyesek még offline interakcióba is kezdenének.

Mazsoláztunk néhány látványosabb példát:

fecni_popupcity09.jpgfecni_popupcity08.jpg

fecni_popupcity11.jpgfecni_popupcity07.jpgfecni_popupcity10.jpgfecni_popupcity06.jpgfecni_popupcity03.jpgfecni_popupcity04.jpgfecni_popupcity05.jpgfecni_popupcity01.jpg

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: design ajándék inspiráció dekoráció pop up üdvözlőlap

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr94688496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása