2013.06.26.
14:27

Írta: vadalmafa

Ez állati!

Kicsit magasabb szintű kézügyességet kívánnak Jeremy Kool origami állatkái annál, hogy a vakáció pihenősebb napjaira ajánljam gyerekeknek. Ha a papírhajtogatáshoz nem is csinál kedvet, egy állatkerti látogatásra annál inkább. Érdemes beazonosítani melyik állat melyik!

bagoly_1.jpg

szarvas.jpg

vadkan.jpgróka.jpg

teknős.jpg

jak.jpg

hal.jpg

béka.jpg

farkas.jpg

A fenti kollekcióhoz kiegészítésként egy korábbi bejegyzésünk csodabogarakról.

Herpa hívta fel a figyelmünket arra, hogy a fenti képek a The Paper Fox nevű iOS alkalmazásból származnak. Keressétek az App Store-ban! Részletek és infók bővebben itt: thepaperfox.blogspot.hu/. Köszönjük!

4 komment

Címkék: design játék origami művész dekoráció hajtogatás papírmasé papírművészet papírjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr585379031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadalmafa 2013.06.27. 11:28:49

Szia,
Nem volt nyilvánvaló, ha ismered az origami világát, akkor nem lehetetlen ilyeneket létrehozni papírból. (lásd bogaras bejegyzést). Köszi az infót, nyilván a 3D printer megjelenésével egyre inkább elmosódik a határ a digitális és a manuális között...

herpa 2013.06.27. 11:56:48

Látom gyorsan megy a kritikus kommentek törlése, viszont továbbra is megérdemel egy linket az alkotó:
thepaperfox.blogspot.hu/

vadalmafa 2013.06.27. 13:10:52

@herpa: Nem szándékos volt, íme be is másolom, amit írtál:
Nem érdemes, mert elég nyilvánvaló.
Viszont ezek nem origamik, hanem képek. Egy iOS app-ból vannak: thepaperfox.blogspot.hu/ Ha nem csak a képeket lopod le, hanem a szöveget is elolvasod, akkor kiderült volna: "The Paper Fox is an interactive storybook app currently for iOS devices. All the 3D animals and environments featured on the site are created 100% digitally."
süti beállítások módosítása