2013.10.25.
10:01

Írta: vadalmafa

Hello Halloween!

Nem igazán vagyok híve a tőlünk alapvetően idegen angolszász szokások felkarolásának. Azonban amikor már egyre halványulnak a nyári emlékek a korán sötétedő esték alatt, de a Karácsonyig még sok hideg éjszaka vár ránk, jó látni a kertekben és ablakokban vigyorgó töklámpások belsejében pislákoló gyertyalángot. Egy kis hangulatot csempész a ködös őszi estékbe, a faragás, az alkotás (közösen gyerekekkel) pedig lélekmelengető.

Íme néhány papírból elkészíthető Halloween tökfej, letölthető elkészítési útmutatóval. (Vigyázat, a papír gyúlékony, legfeljebb csak próbaképpen tegyük bele a mécsest, és ne hagyjuk magára, főleg ne gyerekkel! Ezek csak dekorációk!)

Cukorka tartó tökfej:

PaperPumpkinPic.jpg

Egy kicsit bonyolultabb, vigyorgó töklámpás:

paper_craft_halloween.jpg

És a tök összeállítási útmutatója valamint egy boszorka is:

Ez a sütőtök egyszerűnek tűnik, de az összeragasztás már alapos megfigyelést igényel. Íme a letölthető, kinyomtatható sütőtök modell:

egyszerűbb tök.png

További ötletek, lehetőségek, hogy igazi őszi dekorációkkal vegyük magunkat körül:

IMG_2170.jpg

IMG_0396.jpg

09batflipper.jpg

Forrás

Szólj hozzá!

Címkék: origami halloween ajándék inspiráció dekoráció paper hajtogatás pumpkin papercraft üdvözlőlap

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr75598428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása