2012.05.08.
08:22

Írta: bala08

Cunamiszimulátor

 Íme az oktatási céllal fejlesztett papírjáték, mint kategória. A Canon Creative Park oldalon a kedves-aranyos-mosolygós figurák és az őrült aprólékosan kidolgozott papírmodellek mellett találunk néhány tucat oktató jellegű papírjátékot is. 

Nekem ez a földrajz óra kellék a kedvencem! A kontinentális és óceáni kéreglemezek mozgását modellezhetjük vele. Nagyon szemléletes és a felépítése sem fölöslegesen bonyolult, tehát valóban érdemes foglalkozni az elkészítésével. Persze a témát két üres A/4-es papírral is elmagyarázhatjuk, de így azért sokkal stílusosabb!

nyomtatható sablon, összeállítási útmutató

1 komment

Címkék: oktatás homemade iskola paper papercraft papírjáték papírmechanika

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr864495471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2012.05.08. 15:54:57

Ez tényleg szuper és olcsó dolog. Hasznosabb mint a TV-re bízni a gyereket. Ha nekem ilyen lett volna a gyerekkoromban... :)
süti beállítások módosítása