2012.02.09.
09:19

Írta: bala08

Valentin napi kártya saját kezűleg

 Hamarosan aktuális, éppen most vagyunk időben! Az alapanyagokat hétvégéig be tudod szerezni; Lepd meg a párodat saját kezűleg készített szerelmetes pop-up lappal!

Igyekeztem minden infót összeszedni, hogy előképzettség nélkül is max. fél óra alatt sikeresen a feladat végére érj borítékostul, konfettistől. Kate, egy főállású anya munkája e leírás. DnP említette az előző pop-up témánál, hogy tutorialt szeretne látni nagyon. Íme:)

Papír- és dekorboltokat javaslok a szükséges egy-két ív színes karton beszerzéséhez. Kézzel is kiszerkesztheted a mintát (legalsó kép), vagy, ha van rá lehetőséged nyomtasd egyenesen a kartonpapírra. A vastag vonalak lesznek a vágások, a vékony vonalak pedig a hajtások. Egy papírvágó késre, vagy egy nagyon éles bicskára mindenképp szükséged lesz. Életlen konyhakéssel kérlek ne ess neki a papírnak, mert csúnya sérülések lehetnek belőle. Egy félig levágott ujj nem szép Valentin napi meglepetés! A hajtási vonalakat vonalzó mellett egy kenőkéssel karcold meg, a papírt így szebben tudod majd hajtogatni, nem fog gyűrődni. A konfetti kivágogatása nem kötelező:)

Sok sikert!

1 komment

Címkék: homemade ajándék pop up üdvözlőlap papírmechanika

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr864082955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DnP 2012.02.11. 20:42:02

:) Köszi! Bár nem pont valantinos nyavajára gondoltam, de azért kezdésnek nem rossz :)
süti beállítások módosítása