2014.03.31.
17:36

Írta: vadalmafa

Organikus fényforrások

Újrahasznosított papír alapanyagú lámpatesteket már volt szerencsénk bemutatni, egyszerű formáktól a hírnévig jutott design búrákig, sokfélét. Buza Krisztina iparművész a kísérletezéstől jutott el a fémhálóra burkolt merített papírból készült egyedi megvilágításig. A papír, mint anyag inspirálta első műveit, amelyek azóta több papírművészeti fesztiválon és versenyen is sikerrel szerepeltek. A lámpák egyenként kisplasztikáknak, szobroknak is beillenek, mintegy díszévé válnak a szobának. A természetes anyagok felhasználásával sikerül a formát és a funkciót tökéletesen összekapcsolni, és így válnak lámpái környezettudatos berendezési tárgyakká.

Néhány ízelítő különleges alkotásaiból, amelyek meg is megrendelhetők:

spirál fali l.jpg

Falilámpa

függő_2.png

Függőlámpa

részletesen.jpg

Közeli részlet

 álló sárga.jpg

Állólámpa

hangulat.jpg

Hangulatlámpa

álló zöld.jpg

Asztali lámpa

A művésznőről bővebb információ, további lámpaformák, és kiállítási sikerekről itt lehet olvasni.

Szólj hozzá!

Címkék: design pulp inspiráció lámpa újrahasznosítás technológia művész világítás dekoráció papercraft papírművészet papírszobor

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr295886905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása