2011.05.08.
14:03

Írta: bala08

Emberi papír

Sok papírszobrot láttunk már. Papírjátékokból Dunát lehet rekeszteni, vagyis azt mégsem mert a vizet nem bírják pedig egyenesen lehetetlen feltérképezni a kínálatot, annyira termékenyek a művészek.

Minden gondosan megtervezett papírjáték kedves, bájos, de sokszor az egyszerű geometriai formák miatt játékok maradnak és bár már majdnem megszólalnak, mégsem tudnak emberiek lenni. Az alábbi művek szobrok. Aprólékosan rengeteg elemből megkomponált modellek. Az egyszerű, néhány alap síkból kiinduló formák miatt mégis játékosak, ugyanakkor tökéletesek, ezáltal egyfajta átmenetnek tűnnek a szobrok és a gyorsan összeállítható papírjátékok között. A lenti művek hangulatukban a régi amerikai képregények/rajzfilmek stílusára emlékeztetnek, de javítsatok ki nyugodtan mert ebben a témában nem mozgok otthonosan. Nézzétek végig és áruljátok el, hogy a stílust tekintve helyesen asszociáltam-e!

Az első képeket a munkahelyem épületében jelenleg sok felfordulást okozó HBO filmforgatáson dolgozóknak dedikálom!

 

Forrás: Art. Lebedev Studio, http://www.funnrock.com 

Szólj hozzá!

Címkék: papírművészet papírjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr342898233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása