2012.01.30.
09:19

Írta: bala08

Teakönyv

 A teafilter papír egy nagyon érdekes anyag. Erős, de mégis laza szerkezetű. Kikísérletezték: működik, szuperül bírja a forrót, nem mállik szét. Mérnöki bravúr, de nem figyelünk rá, miért is tennénk. Meghatározott funkciója arra az 5-10 percre korlátozódik amíg a csomagolásból a bögrémen keresztül eljut a szemetesbe. 

Sokan a filterek csomagolásából hajtogatnak gyönyörűségeket. A praktikus méret és az élénk színek miatt ez egy igen népszerű origami irányzat. Az ügyesek így, így és így csinálják.

Viszont eddig nem találkoztam ilyen gyönyörű papír alkotással amit a többnyire semmitmondó teafilter tasakokat hasznosítja. Az alábbi könyv alkotója Eloise Alquati spanyol művész akiről fontos információ, hogy a pókokon kívül minden állatot szeret. A könyv 16x16cm méretű és 6db rézkarcot tartalmaz. A feliratok régi írógéppel készültek.

Felhasznált anyagok: merített japán Gampi papír, használt teafilter tasakok, Guarro Super Alpha 250gr, fehér pamut és viszos len cérna.

Gyönyörű!

Szólj hozzá!

Címkék: homemade inspiráció újrahasznosítás papírművészet

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr473975259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása