2012.09.24.
11:45

Írta: bala08

Papírtészta virágdekor

Nagyon megtetszett ez a csináld magad ötlet, mert újrahasznosít is és az eredmény is igazán igényes. Részletes leírás következik, sok képpel és videóval.

fecni_papirteszta01.jpg

Két alapvető kellékünk egy keksz csomagolásából megmentett két rétegű puha hullámpapír és valamilyen gömb vagy félgömb forma amit sablonként tudunk használni. A legviccesebb, hogy az alapanyag csíkokra vágásához használhatunk tésztakészítő gépet is. A hajtás után találsz minden további tudnivalót lépésről-lépésre fotókkal, videóval.

fecni_papirteszta02.jpgfecni_papirteszta04.jpg

A papírcsíkokat ollóval és késsel is elkészíthetjük, de tésztagéppel sokkal viccesebb! Állj neki gyerekekkel, és ez a része még a srácokat is garantáltan le fogja kötni!

A papírcsíkokat fogpiszkáló és folyékony papírragasztó segítségével kis spirálokba szorosan feltekerjük. A kis spirálokat azonnal egymáshoz ragasztjuk a gömb sablonon, hogy szépen felvegyék a formát és úgy kössenek meg. Nem kell feláldozni a sablont sem, egyszerűen burkold be nejlon fóliával, mert ez könnyen leválasztható a megkötött papírragasztóról. Hajrá!

fecni_papirteszta06_3300.jpg

forrás

1 komment

Címkék: design homemade ajándék inspiráció újrahasznosítás diy dekoráció paper papercraft hullámkarton

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr644799109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sándorlaci 2012.11.06. 08:06:18

első ránézésre tényleg mutatós...jobban belegondolva: kiválóporfészek..
süti beállítások módosítása