2015.10.09.
10:01

Írta: bala08

Működő papírautó

Tegnap kezdődött a Birmingham-i Grand Designs Live Show, melynek ez a Lexus papírmodell az egyik nagy attrakciója. Mondhatjuk, hogy nem öncélú az elvégzett munka, de azért lássuk be ez egy vérprofi reklámtermék. Nagyon nehéz igazán ütős autóreklámot készíteni, nagyon nehéz elhódítani a leendő vásárlókat pusztán egy új dizájnú fényszóróval... Talán már a kiskutyás reklámok sem okoznak akkora szívdobogást, mint húsz éve. A lényeg, hogy ezt eltalálták. Szuper ötlet a legjobb helyen bemutatva, a márkához méltó kivitelezésben. A dizájn világ nagyágyúinak szívéhez most egy picit biztosan közelebb került a Lexus márka.

papirauto1.jpg

A papírautó természetesen nagyon profi munka. A Lasercut Works és a Scales and Models készítette, lézervágott, egy centi vastag, merev hullámkarton rétegekből. Némi merevítésnek és a kerekekbe épített villanymotoroknak köszönhetően pedig saját erejéből autózni is lehet vele. Reméljük arrafelé nem esik az eső, és krúzolnak egy kört a városban vele. Azt hiszem, az álmélkodók telefonos kisvideói hamar bejárnák az internetet...

papirauto3.jpg

papirauto2.jpg

papirauto5.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: design reklám autó lexus papír car paper laser cut lézervágás

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr517951932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása