2012.08.13.
09:20

Írta: bala08

Tekeredik a bútor

A dizájn mindenek felett! Néha elvész a praktikum, amikor dizájntárgy készül. A végtelen papírpad kígyót éppen ezért tekintsük erőfitogtatásnak. Szép-szép, de én állandóan azt keresem az ilyen megkapó ötletekben, hogy hogyan tudnám az életembe beilleszteni. A papírkígyót sehogyan, de egy-két kis hengeres puffot egy kisebb lakásban is el tudok képzelni.

fecni_soft_paperfurniture01.jpg

És itt a kulcs! A méret. A gyönyörű loftokban befotózott hatalmas bútorok valóban ilyen terekbe valók, de ezen tárgyak legfőbb erénye - a szépségük mellett - hogy összecsukva megdöbbentően kicsik. Máris előtűnik a praktikum, amikor egy vendégségre előkapható a szekrény mögül még négy ülőhely!

fecni_soft_paperfurniture02.jpgfecni_soft_paperfurniture03.jpgfecni_soft_paperfurniture04.jpgfecni_soft_paperfurniture05.jpg

komoly mobil fal rendszerek papírból a hajtás után!


fecni_soft_paperfurniture09.jpgfecni_soft_paperfurniture06.jpgfecni_soft_paperfurniture07.jpgfecni_soft_paperfurniture08.jpg

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: design inspiráció újrahasznosítás technológia soft paper papírbútor furniture papercraft hullámkarton

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr314709377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása