2012.08.31.
09:24

Írta: bala08

Hajtogasd meg, ne hajítsd ki!


fecni_hbag01.jpg

Oda vagyok az effajta zseniális ötletekért! Sok ruhaüzletben igényes papírtáskát kapunk a cuccokhoz, de ezek csak ritkán élnek tovább néhány napnál. Szinte semmivel sem költségesebb egy ilyen - vállfaként újrahasznosuló - megoldás kivitelezése, és akár az irodában is nagy hasznát veheti az ember. Előkapható a borítékos fiókból és még vagány is! 

fecni_hbag02.jpg

Az újra használat (azaz upcycle, ami véletlenül sem odafent bringázást jelent) amúgy is szívügyem. Nagyra értékelem különösen azokat a megoldásokat, amikor rövid élettartamú használati tárgyak vagy azok csomagolóanyaga úgy kezd új életet, hogy abból akár "örök" érték alakul.

fecni_hbag03.jpg

A téma adó hajtogatós vállfa főleg dizájnos, de nem a legpraktikusabb a hasonló ötletek közül. Emiatt nem is lesz örök életű, de mégis sokkal tovább használhatjuk, mint egy hagyományos papírtáskát. Az alábbi variáció a témára nekem még jobban tetszik. Ránézésre is strapabíró. Bár a ruha cégek szeretnek egyediek lenni, de nem tűnik elképzelhetetlennek számomra egy olyan papírtáska-vállfa sorozat a szekrényemben amik mind különböző dizájnnal és logóval de azonos méretben sorakoznak...

fecni_hbag04.jpg

forrás

2 komment

Címkék: design inspiráció újrahasznosítás csomagolás paper eldobható újrahasználat upcycle

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr974742107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsüber 2012.08.31. 16:01:48

vállfa

a fogas egy hal, vagy egy falra szerelt ruhaakasztó, amin kampók (fogak) állnak ki, hogy arra akasztgasd a ruhát, kalapot.

ettől függetlenül ötletes.

bala08 · http://percprint.hu/ 2012.08.31. 16:20:34

köszönöm, javítottam! :)
süti beállítások módosítása