2012.10.26.
14:05

Írta: bala08

Papírral kiterjesztett virtuális valóság


Hagyományos pop-up könyv egy zseniális extrával! Igazán nagyon-nagyon szimpatikus kezdeményezés. Nem radikális papír és régi játék fanatizmus, hanem a jelen virtuális-elektronikus valóságából kiinduló kreatív ötlet. Tény, hogy kütyük között cseperednek a kölykök. Tény, hogy ez jó is és rossz is lehet. Ez a kifejezetten 3 év körüli korosztálynak fejlesztett könyv és tablet applikáció a régi és a modern játékok pozitívumait gyúrja egybe.

fecni_balloon.jpg

A könyv $13-ért máris megrendelhető, az applikácó pedig ingyenesen hozzáférhető. Próbáld ki, hogyan hat a széljárás a hőlégballonra! Légy sikeres pilóta! Gyakorold a le- és felszállást!

A fejlesztő - Julien Hognon - első paperApp könyvét még további fejlesztések követik majd, melybe pici bepillantást is nyerhetünk a lés editions weboldalán. Kíváncsian várjuk őket!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design könyv iphone technológia paper application tablet ipad pop up papírjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://fecni.blog.hu/api/trackback/id/tr864871426

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.26. 14:45:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása